uTypia – webáruház megoldások

Az online értékesítés napjainkra az egyik alapvető csatornává vált a termékeink piacán. Megfelelve korunk elvárásainak az uTypia név alatt több mint egy évtizede kínálunk partnereink részére online vásárlást biztosító szoftvermegoldásokat.

Szoftvereink használatával partnereink kialakíthatják saját, önálló webáruházukat, mellyel kibővíthetik vásárlóik körét, lehetőséget adva az otthonról történő termékvásárlásnak.

A sokrétű funkciók és az integrálási lehetőségek a Trodat internet megoldását az uTypia-t mára a világ vezető online bélyegzővásárlás megoldásává tették.

Kinek ajánljuk?

Az uTypia-t kizárólag bélyegzőkészítő viszonteladó partnereik és termékjelölési megoldásainkat használó vállalkozások számára fejlesztettük, annak érdekében, hogy a termékeinkkel történő kombináció kimagasló elégedettséget teremtsen mind partnereink, mind vásárlóik számára.

Milyen termékek értékesíthetők online az uTypia segítségével?

 • – minden típusú Trodat bélyegző (szöveg- és dátumbélyegzők, MCI bélyegzők)
 • – gravírozott termékek (feliratok, emléktárgyak, trófeák stb.)
 • – nyomtatott termékek (névjegyek, címkék, pólók stb.)
 • – személyes, egyedi ajándékok (bögrék, kulcstartók, egérpadok, stb.)
 • – számos nem megszemélyesített termék is (készbélyegzők, bélyegző kiegészítők és cserepárnák)

Az uTypia szoftvermegoldásaink előnyei:

 • + vevőkör bővítés: használatával nem csak az üzletébe betérő vásárlókat érheti el
 • + hatékonyságnövelés: több megrendelő, több termékeladást biztosít
 • + profitmaximalizálás: a vevőkör bővít

és megnöveli a profitot

 • + időmegtakarítás: nincs szükség helyszíni a tanácsadásra, azonnali pontos kép az elkészítendő termékről
 • + követhető vásárlási szokások: vevőnkként tárolt vásárlói adatok, vásárlási gyakoriság és korábban rendelt termékek
 • + marketing célokra tárolt adatok: marketing tevékenységét a rendelkezésre álló vevői adatok alapján szegmentálhatja

Üzletágaink termékei (bélyegzők, termékjelölési megoldások, szublimációs technológiák valamint szoftvermegoldásaink) önállóan is professzionális megoldásokat nyújtanak, valamint értéket képviselnek, azonban őket egymással kombinálva még inkább erősítik egymás hatását.

Webáruház megoldások felhasználóra szabva

Számos partnerünk integrálta megoldásainkat az elmúlt években értékesítési stratégiájába. Több mint 500 partnerünk használ uTypia megoldást világszerte.

A vállalati ügyfelek által igényelt összetett funkcióktól kezdve, a tapasztalatlan felhasználókat segítő egyszerű rendelési folyamaton át az uTypia szoftvermegoldásokat kínál minden vállalkozás számára, legyen az nagyobb vagy akár egyszemélyes. Fogyasztóktól a vállalati felhasználókon keresztül a viszonteladókig – az uTypia a legjobb megoldást nyújtja, hogy optimálisan elérje és kielégítse az eltérő vevőszegmensek igényeit.

Személyre szabható kialakítás

Az uTypia webáruházat rugalmas felépítésűek, ami azt jelenti, hogy egyéni igényekre szabhatók megjelenésükben és a funkcióválasztékukban egyaránt.

További előnye alkalmas hogy más rendszerekhez történő integrációra, minden népszerű e-kereskedelmi rendszerrel kombinálható. Ez a személyre szabott termékek rendelését egyszerűvé teszi és minden fél számára megtakarítást jelent. Ezen felül kielégíti a bolt-a-boltban megoldások igényét, amely az uTypia által megvalósítható. A megrendelő ebben az esetben csak a rendelésnek abban a fázisában használja az uTypia rendszert, amíg megszemélyesíti az adott terméket (például egy bélyegző szövegét).