TroCAM

A TroCam egy integrált CAD/CAM szoftvermegoldás, amely a Trotec lézergépek legpontosabb irányítását teszi lehetővé.

A TroCAM CAD modulja számos választási feladatot tartalmaz (például vonalak, ívek, körök, négyzetek vagy akár olyan speciális formák, mint sokszögek vagy ellipszisek), amelynek köszönhetően bármely feladathoz optimálisan használható.

A TroCAM alapértelmezetten képes 3D vonalláncok, DXF és DWG importálására. Széleskörű szerkesztési funkciókat tartalmaz, úgymint módosítás, mozgatás, másolás, forgatás, tükrözés és méretarány választás. Továbbá a dizájn formákba és formákból is konvertálható.

Első számú választás professzionális felhasználásra

A CAD modul részeként számos CAM funkció támogatja az optimális termelést. Tisztító korrekció vagy pontos és alapos vágás, közelítés és távolodás az optimális vágás minőségért és erőteljes illesztőmodul teszi a professzionális vágólézerek első számú választásává.

A személyre szabható alapanyag adatbázis az optimalizált munkafolyamat során tökéletes eredményt és hatékony munkát biztosít minden lézergép felhasználó számára.

Szimulációs módnak – a rövidebb munkaidőért

Szimulációs módban a felesleges működés megelőzésével és a vágási folyamat optimalizálásával a formázás manuálisan, vagy akár automatikusan is lerövidíthető. Ennek eredményeképpen jelentősen alacsonyabb ciklusidő érhető el.

A TroCAM kompatibilis a Speedy 100, Speedy 300, Speedy 400 sorozatokkal valamint az SP500 és SP1500 lézergépeinkkel is


 A TroCAM elérhető az alábbi lézergépeinkhez: 

Speedy 300              Speedy 300 Fiber
Speedy 300 Flexx    Speedy 360
Speedy 360 Fiber    Speedy 360 Flexx
Speedy 400              Speedy 400 Fiber
Speedy 400 Flexx    SP 500
SP1500                     SP3000