SP1500

A Trotec SP1500 nagy munkaterületű lézervágó és gravírozó berendezés, amely számos anyag megmunkálásakor – fa, akril (plexi), fólia, papír, parafa és bőr – nyújt kiváló eredményt. Az SP1500 ezen felül, egyedülálló minőségben képes raszteresen gravírozni is. Csak a vázszerkezete önmagában 800 kg, hogy erős és stabil munkaterületet biztosítson a kivágási feladatokhoz. Minden szennyeződésre érzékeny elemét az In-Pack Technology® rendszer óvja az anyagmegmunkálás során keletkező füsttől, portól és más káros anyagoktól. Összhangban a kiemelkedő minőséget sugalló külsővel, a belső rendszerek – a mozgató rendszer, az elektronika, az optika, a munkatér és a lézer egység – is csúcstechnológiát képviselik.

Minden SP1500 lézervágó és gravírozó gép alapfelszereltségéhez tartozik egy 2,5″ és 5,0″ lencse. Csak válassza ki a megfelelő optikai rendszert az adott munkához. Továbbá minden SP1500-hoz tartozéka a JobControl szoftver és egy professzionális CAD/CAM szoftvercsomag a TroCAM is.

A lézergép a CorelDRAW összes verziójával kompatibilis, amely a javasolt szoftver a grafikai előkészítésre, és mint opció a lézergéppel együtt rendelhető. A CorelDraw mellett minden más nyomtatásra képes szoftverből képes feladatot fogadni.

  • +
  • +
  • +

Lézer típusok: CO2

Munkafelület:

Maximális anyagmagasság: 185 mm

Lézerteljesítmény: 60 – 400 Watt

Maximális sebesség: 165 cm/s

Anyaghasználat:

Ajánlott alkalmazási területek: