Lézer távvezérlő applikáció

Irányítsa távolról Trotec lézergépét – azonnali visszajelzéssel

A Trotec lézer távvezérlő app irányíthatja síkágyas lézergépét, emellett azonnali értesítéseket és visszajelzéseket kaphat lézergépétől iPhone, iPod Touch vagy iPad készülékein.

Az applikáció az egyszerű vagy összetett gépeket egyaránt ellenőrzi – azonnal. Jelzi, ha a gép működésbe lép vagy, ha az ajtó kinyitásra került. Szintén jelez, ha az elindított munkafolyamat véget ért és a gép készen áll új feladat fogadására. Növelje a termelékenységét és fejlessze lézergépét egy magasabb szintre.

Az applikáció használatához csupán Wi-Fi, a Trotec JobControl X (linkelni) lézer szoftver és egy, a szoftverrel kompatibilis lézergép szükséges.

Tulajdonságok:

  • A lézergéphez csatlakoztatott applikáció jelez, ha a lézer éppen működik vagy új feladatra vár.

  • Lézer pozícionálás: a lézerfej egy virtuális billentyűzet segítségével vagy akár a virtuális munkaterületen is beállítható.

  • Számoljon a jelölési- vagy vágási idővel: az applikáció azonnali információt ad a munkafolyamat befejezési- valamint hátralévő idejéről.

  • A következő eszközökkel kompatibilis: iPhone (3GS és későbbi modellek), iPod touch (harmadik vagy későbbi generációs) vagy iPad. A szoftverhez iOS 6.0 vagy későbbi verzió szükséges.

Letöltés az App Store-ból (linkelni)

A Lézer távvezérlő elérhető az alábbi lézergépeinkhez: 

Speedy 300              Speedy 300 Fiber
Speedy 300 Flexx    Speedy 360
Speedy 360 Fiber    Speedy 360 Flexx
Speedy 400               Speedy 400 Fiber
Speedy 400 Flexx    SP 500
SP1500                      SP3000