Laserati – bélyegzőgyártáshoz

A Trotec Laserati nagy volumenű bélyegzőgyártáshoz és más jelentős porképződéssel járó jelölési feladatokhoz tervezett lézergravírozó és kivágó gép. Meglepő gyorsaság jellemzi:: a különleges kialakításának köszönhetően egy A4-es méretű gumilapot hozzávetőlegesen 20 perc alatt képes gravírozni (1,1 mm mélységben).

A Laserati lézer maximális minőséget biztosít minimális karbantartás mellett. Minden érzékeny alkatrészét az Trotec In-Pack Technology rendszer védi a por és füst lerakódásoktól. Következésképpen a jelölési és vágási idő lerövidíthető, amely növeli a kibocsátást és így a profitot.

A Laserati ezen felül más lézeres jelölési és jelölési/kivágási feladathoz is alkalmazható, mint például reklám feliratok és információs rendszerek jelölésa, falemez munkák, display gyártás és stencil kivágás.

Minden Trotec Laserati lézer alapfelszereltségéhez tartozik egy 1,5″ fókusztávolságú nagyfelbontású lencse, amely részletgazdag gumibélyegző jelölést tesz lehetővé. Emellett alapfelszereltség továbbá a vákuumasztal, amely elősegíti a vékony vagy hullámos (furnér és műanyag fólia) anyagok optimális feldolgozását.

Minden Laserati-hoz tartalmazza a jól bevált és folyamatosan fejlesztett JobControl szoftvert. Emellett használhatja hozzá a professzionális CAD/CAM szoftvercsomagot is, a TroCAM-ot. Válasszon az aktuális feladat igényei szerint a két szoftver rendszer közül.

A lézergép a CorelDRAW összes verziójával kompatibilis, amely a javasolt szoftver a grafikai előkészítésre, és mint opció a lézergéppel együtt rendelhető. A CorelDRAW mellett minden más nyomtatásra képes szoftverből képes feladatot fogadni.

A Laserati előnyei:

  • + minimális karbantartást igényel
  • + rövid gyártási idő
  • + magas gyártási volumen
  • + maximális minőség
  • + bélyegzőkészítéshez ideális

 

Lézer típusok: CO laser

Munkafelület: 840 x 300 mm (4 db A4 lap méret egyidejűleg)

Maximális anyagmagasság: 10 mm

Lézerteljesítmény: 105-220 Watt

Maximális sebesség: 2 m/sec

Anyaghasználat:

Ajánlott alkalmazási területek: bélyegzőkészítés, reklám feliratok és információs rendszerek jelölése, falemez munkák, display gyártás, stencil kivágás