K sorozat

A K-sorozatú CO2 lézer választékban erős és gyors, illetve speciális verziók találhatók számos csomagolásjelölési igényhez.

A K-sorozat CO2 lézerei sokoldalúak: alkalmazhatók papír, karton, üveg és számos műanyag esetében is. Széles lézerteljesítmény és gravírozási sebesség verziók és számos opció választható, annak érdekében, hogy mindenki a saját feladataihoz a legmegfelelőbb terméket tudja választani – a legmegfelelőbb áron.

A sorozat lezerberendezéseit könnyű beüzemelés és integráció jellemzi, valamint rendelkeznek fedélzeti számítógéppel, így a külső PC használata nem szükséges.

Kompakt kialakításának (asztali számítógép nélkül kézi terminálról vagy érintő képernyőről vezérelhető) valamint állítható jelölő fejének köszönhetően könnyen integrálható a legbonyolultabb ipari gyártósorokba is – akár az üzem más termelő eszközeinek részeként akár önálló munkaállomásként is. Természetesen, amennyiben szükséges (összetett ábrák, képek lézerjelölése esetén) asztali számítógépről is üzemeltethető. Több lézergép egyidejű használata esetén pedig a MACSA szoftverek segítségével hálózatot is alkothat, így azok akár központilag irányíthatók.

A K-sorozat lézergépeivel az alapanyagok széles köre megmunkálható, mint például faanyagok, nyomott termékcímkék, kartoncsomagolások, üvegek, PET palackok és különböző bevonatok is.

Jellemző alkalmazási területek:

  • PET palackok ipari jelölése

  • papír üvegcímkék ipari jelölése

  • kartonapapír csomagolások ipari jelölése

  • üveg palackok ipari jelölése

  • fa termékek és csomagolások ipari jelölése

  • gumi és műanyag termékek ipari jelölése