COLORIS bélyegzőfestékek

A Coloris speciális festék kínálatában közel 800 féle bélyegzőfesték és jelölőtinta közül választhat a legkülönbözőbb jelölési célokra.

Számos termékünk figyelmeztető címkével ellátott, melyek törvényi előírások alapján kerülnek felragasztásra (Veszélyes Anyagok Kezelése) eltávolításuk szigorúan tilos.

Igény alapján a festékekhez Biztonsági Adatlapot (MSDS) biztosítunk.

Vizes és olajos bázisú festékek egyaránt elérhetők kínálatunkban: a vizes bázisú festékek a műanyag házas (Printy, Mobile Printy) bélyegzőkhöz, az olajos bázisúak pedig a fémházas bélyegzőkhöz (Professional, Ideal Seal) használhatók.

A COLORIS speciális bélyegzőfestékek minden igényt kielégítő kiszerelés változatokban kaphatók: 28 ml, 50 ml, 250 ml, 1 l, 5l.

 

Jó tudni!

 

+ A speciális bélyegzőfestékek használatakor a megfelelő minőségű lenyomatkép elérésében nagy szerepe van a bélyegzőpárna kiválasztásának. Kizárólag speciális festékekhez tervezett bélyegzőpárnát használjon, mert csak ezek a párnák alkalmasak a magas pigmenttartalmú és könnyen illanó oldószereket tartalmazó festékek tárolására!

+ Az önfestékező bélyegzőknél az oldószeres festékekhez KIZÁRÓLAG a speciális natúr festékpárna a megfelelő!

+ Kiemelnénk speciális bélyegzőpárnánkat, a MARK II nevű párnát. Ez a párna kifejezetten a speciális festékek használatából eredő igények kielégítésére került kifejlesztésre. Belső festéktároló maggal és az oldószer párolgást csökkentő párnafelülettel rendelkeznek. Különlegessége ennek a párnának, hogy két oldalas, azaz, amikor az egyik oldal kezd kimerülni, csak meg kell fordítani és bélyegezhetünk vele tovább.

+ A gumiklisés bélyegzők olajmentes és speciális festékekkel alkalmazhatók. Az olajtartalmú festékekhez azonban vagy olajálló gumiklisé vagy vésett fémklisé szükséges.

+ Minden típushoz rendelhető oldószer kínálatunkból.