Speedy 400

A megnyerően sokoldalú 1000 x 610 mm-es munkafelülettel rendelkező Speedy 400 síkágyás lézergéppel a legtöbb szokásos standard alapanyag méret megmunkálható. Fejlesztése során a Trotec mérnökeinek figyelme a sokoldalúságra, a gazdaságosságra és a rugalmasságra fókuszált. A megbízható és sikeres Speedy lézergépek új szintje vált valóra a Speedy 400-zal.

Több, mint egy újabb lézergép méret

A Speedy 400 munkafelületét az ideális anyagfelhasználáshoz optimalizálták. Számos standard gravír- és plexi tábla valamint papír méret egyben elhelyezhető benne. Ez időt és pénzt takarít meg a felhasználónak, mert előzetes méretre vágás nem szükséges. Megjelenésével nem csupán új dizájn, de számos új funkció szolgálja a felhasználók megelégedettségét. A Job Time Calculator (feladat idő előkalkulátor) a jelölési és vágási feladatok tervezésének egyedülálló és hasznos eszköze: a feladatok elindítása nélkül is szolgáltat végrehajtási idő adatot. Emellett másik hasznos funkciója az anyagbeállítások és kedvencek új rendszere, amely néhány kattintással kezelhető.

Innovatív asztal-rendszer

Az innovatív asztal-rendszerrel a munkaasztal felületek cseréje minden korábbinál egyszerűbb. A kezelő az optimális felületet az aktuális feladatnak megfelelően tudja kiválasztani. Négyféle asztalvariációval érhető el: standard gravírasztallal, méhsejtrácsos asztallal a kisméretű formák kivágásához, vágóasztallal a bonyolult formák vágásához valamint vákumasztallal a vékony és könnyű anyagokhoz, mint a papír, a karton, a filmek és a fóliák.

Maxximális Flexxibilitás bármikor

Minden Speedy 400 ”ready for Flexx’ rendszerrel rendelkezik’, amely azt jelenti, hogy a meglévő mellé bármikor még egy más típusú lézeregység is felszerelhető. Így Flexx 2-az-1-ben lézergravírozó géppé alakítható, mely maximálás flexibilitást nyújt a felhasználónak. A Speedy 400 méretkategóriájában az egyetlen, amely egyidejűleg CO2 és Fiber lézerrel is felszerelhető.

  • +
  • +
  • +

Lézer típusok: CO2, Fiber vagy Flexx lézer

Munkafelület: 1000 x 610 mm

Maximális anyagmagasság: 305 mm

Lézerteljesítmény: 40 – 120 Watt

Maximális sebesség: 355 cm/sec

Anyaghasználat:

Ajánlott alkalmazási területek: