JobControl® Laser szoftver

Az innovatív lézerszoftver maximális felhasználói kényelmet nyújt a munkafolyamatok előkészítése közben. Könnyű, akár a nyomtatás…

Mert lézerrel dolgozni élvezet

A JobControl® Laser szoftver professzionális támogatást nyújt a lézerjelöléshez és lézervágáshoz. Egy kiváló szoftver, mely a munkafolyamat alatt alkalmazkodik a felhasználóhoz – nem pedig fordítva.

A JobControl® Laser egy olyan egyszerűen használható lézerszoftver csomag, mely a felhasználónak a lézerfunkciók teljes irányítását biztosítja. Mindegyik szokásos grafikai és Windows programmal kompatibilis, (például CorelDraw, Photoshop, Photopaint, AutoCAD, Adobe Illustrator, Word, Excel…) valamint a layout a nyomtatómeghajtón keresztül egyszerűen továbbítható a lézép számára.

Virtuális lézergép a képernyőn

A JobControl® Laser-rel a vezérlését számítógépe monitorján követheti nyomon ahelyett, hogy azt egy kisméretű kijelzőn kellene megtennie. A munkalistában megadott jelölési feladatok helyét a munkadarabon egyszerűen az egérrel választhatja ki.

A kétirányú kommunikációnak köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy úgy indítsa el a jelölést, hogy közben az asztalánál marad. Emellett a JobControl® Laser számos olyan hasznos és intelligens funkciót tartalmaz, mely megkönnyíti munkáját.

A JobControl® Laser alap, haladó és professzionális változatban is elérhető. A legegyszerűbb használatot biztosító alap szoftver később – amennyiben szükségesnek érzi – bármikor lecserélhető a magasabb haladó vagy profiesszionális szintű szoftverekre.

JobControl® Laser előnyei:

  • Beállítható kedvencek: például méret, anyag, felbontás és vágóvonal az ismétlődő munkafolyamathoz

  • Munkaidő mentése és a hibalehetőségek csökkentése

  • Alapanyag adatbázis: az integrált alapanyag adatbázist egyszerűen bővítheti, változtathat rajta, vagy a nem szükséges alapanyagokat akár törölheti is. Továbbá az anyagok, az anyagcsoportok vagy akár a teljes adatbázis védetté tehető.

  • Fotó-optimalizált jelölés: A tökéletes és tűéles képekért.

  • Kiemelt geometriai tulajdonságok: eltérésmentes vágóvonal arcs/tool paths továbbítása a lézernek. Optimális vágás minden anyagon.

A JobControl® Laser elérhető az alábbi lézergépeinkhez: (linkelni a gépeket a honlap adott részére)

Speedy 300              Speedy 300 Fiber
Speedy 300 Flexx    Speedy 360
Speedy 360 Fiber    Speedy 360 Flexx
Speedy 400              Speedy 400 Fiber
Speedy 400 Flexx    SP 500
SP1500                      SP3000