Speedy 100

A Trotec Speedy 100 sorozat kompakt, belépő-szintű megoldás, amely gondos tervezésekor a növekvő vállalkozások igényeit tartottuk szem előtt. Forradalmi újítás, hogy a Speedy 100 skálázható szoftver, sebesség és lézerteljesítmény szempontból is. A technológiai vezető szerep mellett kiváló minőséget, utolérhetetlen jelölési teljesítményt kínál.

A Trotec Speedy 100 számos fejlesztési lehetőséget nyújt, így biztos lehet benne, hogy olyan lézergépet választ, amely követni tudja jövőbeli igényeit.

Különleges lehetőség: a maximális helytakarékosság érdekében a Speedy 100 elérhető olyan elszívó egységgel, amely a gép alatt helyezkedik el és egyúttal állványaként is szolgál.

A lézergép a CorelDRAW összes verziójával kompatibilis, amely a javasolt szoftver a grafikai előkészítésre, és mint opció a lézergéppel együtt rendelhető. A CorelDRAW mellett minden más nyomtatásra képes szoftverből képes feladatot fogadni.

Élvezze a lézergép nyújtotta üzleti előnyöket és ne aggódjon az esetleges javíttatási költségek miatt: akár 5 évig garanciát biztosítunk a zökkenőmentes üzemeltetésre!

+ Zárt biztonsági rendszer:

Class II szintű biztonság a gép környezete számára.

+ Mágnes-érzékeny munkaasztal.

Szükség esetén mágnesekkel rögzíthet munkadarabokat.

+ Beépített vagy külső elszívó rendszerek:.

A hatékony szennyeződés elszívás és szűrés érdekében.

  • Lézer típusok: CO2, Fiber vagy Flexx lézer
  • Munkafelület: 61 x 30,5 x 17 cm
  • Maximális anyagmagasság: 107-305 mm
  • Lézerteljesítmény: 12-60 Watt
  • Maximális sebesség: 180-280 cm/sec

Anyaghasználat:

Ajánlott alkalmazási területek: