Speedy 360

A Trotec Speedy 360 közepes méretű lézergép, a standard alapanyag méretekhez optimális munkaterülettel rendelkezik.

A 813 x 508 mm-es munkafelületével a Speedy 360 lehetővé teszi a standard alapanyag méretek megmunkálását. A méretre vágással, az optimális felület igénybe vételével és a teljes munkafelület kihasználásával időt és költséget takaríthat meg. A maximális 3,55 m/sec jelölési sebességet kihasználva a Speedy 360 kialakítása tovább növeli a gyártási kapacitást.

Minden Speedy 360 lézergép felszerelhető még egy típusú lézeregységgel, így átalakítható a Speedy 360 Flexx típussá. Az eredmény: Trotec lézergépe együtt fejlődhet vállalkozásával akkor, amikor Önnek szüksége van rá! A jogvédett Flexx technológia végtelen alkalmazási lehetőséget kínál egyetlen lézergéppel, akár egy feladaton belül is.

A Speedy 360-hoz számos opcionális kiegészítő válaszható, mint például a multifunkcionális munkaasztal rendszer, több lencse típus vagy a lézerteljesítmény növelés, amelyekkel teljesíti a felhasználók eltérő igényeit.

Egyszerűsítse le a napi munkát –– kényelmes design

A lézergép feladatok beállítása gyors és egyszerű. A JobControl lézergép szoftver számos hasznos funkciót kínál a jelölési és kivágási feladatok létrehozására. Még a nehéz munkadarabok be- és kirakása is kényelmes, mert nincs elöl keresztrúd és az első ajtó 180 fokban lenyitható. A LED megvilágítás egyenletes fényt biztosít a munkafelületen valamint a kompakt kialakítás a Speedy 360 lézergépet sokoldalú eszközzé teszi, különösen, ha a rendelkezésre álló hely korlátozott.

A lézergép a CorelDRAW összes verziójával kompatibilis, amely a javasolt szoftver a grafikai előkészítésre, és mint opció a lézergéppel együtt rendelhető. A CorelDRAW mellett minden más nyomtatásra képes szoftverből képes feladatot fogadni.

A Speedy 360 bővíthető a JobControl Vision rendszerrel, amely automatikus pozícionálást és vágógörbe követést biztosító CCD kamerás követést tesz lehetővé.

  • +
  • +
  • +

 

Lézer típusok: CO2, Fiber vagy Flexx lézer

Munkafelület: 813 x 508 mm

Maximális anyagmagasság: 280 mm

Lézerteljesítmény: 40 – 120 Watt

Maximális sebesség: 355 cm/sec

Anyaghasználat:

Ajánlott alkalmazási területek: