Trodat Printy – műanyag önfestékező bélyegzők

Egy különlegesen kicsi és könnyű önfestékező bélyegzőt keres? Vagy környezetbarátot? Vagy a bélyegzőgumi felhelyezése legyen nagyon egyszerű?

Felejtse el a „vagy”-ot és válassza az Eredeti TRODAT Printy 4.0 bélyegzőket!

A Trodat 4.0 család bélyegzői nem csak vonzó megjelenésükkel, hanem klíma-semlegességükkel is csábítanak: a Trodat Printy 4.0 a világ első klímasemleges bélyegzőcsaládja.

A korábbi kiemelkedő sikerét követően a Trodat kibővítette klímasemleges termékválasztékát, így maximalizálva a környezetre gyakorolt pozitív hatást. 2013-tól kezdve a Trodat bestseller termékek közül már 70 típus tartalmaz a technológiailag lehetséges maximális mértékű újrahasznosított műanyagot a CO2 lábnyom csökkentésére. Ennek következtében a gyártás során akár 49%*-os CO2 megtakarítást is elérünk az elődjéhez képest. Második lépésként a Trodat a termékei által elkerülhetetlenül okozott CO2 lábnyom kompenzálására olyan Gold Standard klímavédelmi programokat támogat, amelyeket a WWF® ajánl.

* ECO fekete és ECO szürke. A többi szín kisebb arányban.

Számos kutatást végeztünk, annak érdekében, hogy feltárjuk mit várnak az emberek egy ideális bélyegzőtől.

Az értékes válaszok alapvetően meghatározták a Printy 4.0 család fejlesztését:

KICSI

Hihetetlenül kicsi és könnyű

EGYSZERŰ

Egyszerű bélyegzőgumi felragasztás a hordózólap megemelt pozíciójának köszönhetően.

TISZTA

A beépített cserepárna egyszerűen és tisztán cserélhető, nem szárad be. Önfestékező rendszerének köszönhetően külön nincs szükség bélyegzőpárnára.

KÖNNYŰ POZÍCIONÁLÁS

Könnyű pozícionálás a pontos lenyomatokért: víztiszta ablakok a bélyegző ház alsó részén segítik a lenyomatok elhelyezését a dokumentumok megfelelő helyére.

KOMPAKT

Ideális bélyegzővé teszi, amikor magával kell vinne valahová. Egyes típusokhoz zárótalp is elérhető, így összecsukva helyezheti a táskájába.

EGYEDI

Könnyen megszemélyesíthető – számtalan logó és egyedi felirat variációt biztosító nagy reklámfelület.

KLÍMASEMLEGES

Környezettudatos és fenntartható módon készülnek.