F sorozat

Erős impulzus üzemű Fiber lézergépek ipari gravírozáshoz

A MACSA F-9000 Fiber lézergép család tagjai hatékony megoldást kínálnak fémek és műanyagok részletgazdag ipari jelölésére és kódolására.

A kiemelkedően jó minőségű jelölések  élesebb kontúrú vonalkódok, az eddigieknél is kisebb méretű mátrixkódok és még precízebb logók vagy termékazonosító technikai rajzok jelölését teszik lehetővé a felhasználó számára.

A sorozatból több féle lézerteljesítményből álló lézergép választható az adott feladatnak és a lehetőségekkel összhangban. Az F-sorozat lézereit könnyű beüzemelni és integrálni. Rendelkeznek fedélzeti számítógéppel, így külső PC nem szükséges. A lézergépek könnyen hálózatba szervezhetők és egyszerűen kezelhetők, így a Marca szoftverrel precíz és folyamatos feliratozást és gravírozást biztosítanak.

A kisméretű jelölőfejnek köszönhetően könnyen integrálhatók a legbonyolultabb gyártósorok olyan szűk helyeire, ahová más lézerberendezések nem férnének be.

Az F-9000 sorozat előnye, hogy dinamikus jelölésre is képesek, azaz mozgásban lévő munkadarabokat is képesek precízen megjelölni.

A Fiber lézer technológiának köszönhetően az üzemeltetési költségek meglepően alacsonyak, emellett a hosszú élettartam (akár 100 000 óra) alatt nem szükséges sem utánállítás, sem pedig kellékanyag csere.

járműiparielektronikaiorvosi műszeripari cégek számára ideális választás.

 

Tovább a webáruházba