Atmos elszívó rendszerek

Intelligens, gazdaságos és tiszta.

Automata teljesítményszabályozás: a szűrő telítettségét figyelembe véve az elszívás erőssége automatikusan az optimális szinten működik. A gáz és a por minden munkafolyamatnál automatikusan eltávolításra kerül, az állandó levegőáramlás garantált.

Kétirányú vezérlés: az Atmos elszívó rendszerek folyamatos kapcsolatban állnak a Trotec JobControl®, a SpeedMark és a DirectMark lézerszoftvereinkkel. A szoftver automatikusan elindul, amikor a lézer munkába áll, és azonnal megáll, amint a munka befejeződik. Az esetleges értesítések és figyelmeztetések a szoftveren keresztül érkeznek a felhasználóhoz.

Egyszerű szűrőcsere: a szűrőegységek és az aktiív szén cseréje könnyű, tiszta és kényelmes. Az innovatív kialakítás lehetővé teszi, hogy az elszívórendszer teljes szűrőjét néhány mozdulattal kicseréljük.

Digitális irányítópanel: az irányítópanel bármikor könnyen hozzáférhető és kényelmesen kezelhető. A kijelzőjén látható a szűrő telítettsége, a légáramlás, az üzemóra és a sebességtartomány.

Gazdaságos működés: Az Atmos elszívó rendszerek kefe nélküli folyamatos áramlású turbinák, amelyek nem igényelnek karbantartást. További a folyamatos friss levegőhűtés biztosítja a maximális működési élettartamot.

Energiatakarékos mód: A Trotec JobControl® szoftverrel a jelölési folyamat előtt és után is beállítható a turbinák működési ideje. Az elszívó ereje így kontrollálható valamint a valóban szükséges működési idő következtében értékes energiát és pénzt takaríthatunk meg.