TROTEC lézergépek és kiegészítők

A Trotec Laser GmbH a 1912-ben alapított világméretű bélyegző és jelöléstechnikai termékeket gyártó Trodat GmbH leányvállalataként jött létre 1992-ben. A leányvállalat megalapításának célja az volt, hogy kizárólag a lézerjelölés, valamint a lézeres jelölési és kivágási igényekre kínáljon fejlett megoldásokat. 1997-ben a Trotec önálló vállalattá vált, majd az elkövetkezendő tíz évben a világ számos pontján – úgymint Németország, Amerikai Egyesült Államok, Kína, Oroszország és Svájc – alapított helyi központi irodákat.

A többféle konstrukcióban elérhető professzionális CO2 lézerek DPSS Nd:YAG  és Fiber (szál-) lézergépek mellett pont- és lézergravírozó valamint lézervágó gépek is megtalálhatók kínálatunkban kiegészítve a jelöléshoz szükséges alap és segédanyagokkal.

Napjainkra a kiváló minőségű Trotec termékek egyre növekvő választéka és kiemelkedő kapcsolódó szolgáltatásai a számítógép vezérlésű anyagmegmunkáló lézerek területének vezető vállalatává tették – a Trotec lézeres megoldásokkal a világ több mint 90 országában találkozhatunk már.

A siker nem csak a kiváló minőségnek köszönhető, hanem az értékesítés utáni komplex támogatásnak is: a világszerte több mint 80 partnerszakértőkből álló mérnök és szervizcsapat folyamatos elérhetőséget biztosít különböző kommunikációs csatornákon, annak érdekében, hogy biztos hátteret nyújtsanak a választott típus megfelelő alkalmazásában, a meglévő rendszerek fejlesztésében és karbantartási kérdések megoldásában.

Eddigi fennállása óta Trotec számos fejlesztési díjat tudhat magáénak valamint 2000 óta ISO:9001 minősítéssel működik. Emellett büszkék vagyunk arra, hogy a Trotec 2008-ban környezetvédelmi erőfeszítéseinek eredményeképpen.  megkapta az EN ISO14001:2004 megfelelési oklevelet is.

Rayjet 50

R500

Speedy sorozat - síkágyas lézergravírozó 

SP Sorozat 

SpeedMarker