Trodimp Prémium Karbantartási Program

Tisztelt Géptulajdonos!

Amikor úgy döntöttek, hogy képviseletünktől vásárolják meg lézergépüket, döntésükben nagy valószínűséggel jelentős szerepet játszott a kimagasló ár-érték arány mellett a biztonság kérdése, melyet a köztünk lévő, egyes esetekben sok éves kapcsolat, anyacégünk, a Trodat Csoport évtizedes piaci jelenléte, a Trotec lézerek piacvezető szerepe is erősít. Mi is ezeket tartjuk a legfontosabb erősségeinknek, és ezt a kapcsolatot szeretnénk most tovább erősíteni képviseletünk és Partnereink között.

Az elmúlt 25 év sikereire való tekintettel az immár hagyománnyá vált Trotec Klub intézményét újra gondolva, örömmel mutatjuk be az új Trodimp Prémium Karbantartási Program-ot, és biztatjuk önöket a belépésre. A Prémium Karbantartási Program keretén belül egy meghatározott éves díj fejében két kategóriában kínálunk extra szolgáltatásokat, kedvezményeket a tagok részére.

Partnereink évről-évre számos esetben használták ki a kedvezmények lehetőségét, Klub tagjaink minden évben több százezer forintot takarítottak meg a szerviz szolgáltatás és az alkatrészek árából, mindezek mellett a ciklikus karbantartás előnyeit élvezték, amely önmagában nagyobb értéket képvisel, mint a Prémium Karbantartási Program összege: biztonságban tudhatták gépeiket, felhívtuk figyelmüket azokra a részegységekre, amelyek több gondosságot igényelnek és számos esetben felmerült, hogy tapasztalt szervizes kollégánk a kiszállások során az alkatrészek tüzetes átvizsgálásával és azok szakszerű karbantartásával1 a Klubtagot nagyobb kiadástól óvta meg mivel megelőzte a gép meghibásodását! A tagjaink a karbantartások során sokszor tettek fel kérdéseket, amelyekre gyors és szakszerű választ kaptak, és sok esetben egy új alkalmazási terület bevezetését is segítettük! Ezeket a lehetőségeket Ön is kihasználhatja, ha úgy dönt, hogy ebben az évben csatlakozik a Trodimp Prémium Karbantartási Programhoz!

FONTOS! A belépésre csak meghatározott időszakban, illetve új gép vásárlásakor van lehetőség! A klubtagsággal nem rendelkező Partnereink részére a NORMÁL kereskedelmi feltételeink vonatkoznak! (72 órán túli szerviz megkezdés, az alkatrészek, lézergép kiegészítők, karbantartási segédanyagok és szűrők listaáron történő biztosítása). Idén is a karbantartási időpontokat előre rögzítjük az adott negyedévben, ezáltal Önnek is sokkal könnyebb előre tervezni és felkészülni a karbantartás időpontjára, így elkerülhetők a meglepetések (ezt az időpontot 48 órán belül lemondani már nem lehet).

Prémium Karbantartási Program kedvezményei:

A Trodimp Prémium Karbantartási Program tagjai korlátlan telefonos segítséget kapnak, ha bármilyen probléma merül fel működés közben és a trodimp.hu oldalunkon, mint lézeres gravírozást, vágást nyújtó szolgáltató céget emblémájukkal megjelenítjük, hogy újabb ügyfeleket irányítsunk.

Tagjaink a szervizszolgáltatás területén kiemelt figyelmet kapnak, . kedvezményeket az alkatrészekre, szűrőkre, karbantartási segédanyagokra, lézercső újratöltésre (felújításra). (Megj.: A lézer teljesítménynövelésre – upgrade-re – nem vonatkozik a klub kedvezmény.2), valamint a Trotec lézeres segéd és gravírozható anyagaira.

Sok éves tapasztalatunkra építve tudjuk, az idő, a kedvezményes árak, a sokrétű tanácsadás és a képzés a legfontosabb az Ön számára. Ezekre építjük a Trodimp Prémium Karbantartási Programot. Amennyiben szeretne a következő egy évben a Program tagja lenni, ne habozzon, küldje el jelentkezését a csatolt jelentkezési lapon.

Jelentkezési határidő 2020 évre: 2020. Február 14.
(legközelebb 1 év múlva lesz erre lehetőség).

A Trodimp Prémium Karbantartási Program karbantartásai1 2020.02.01. és 2020.12.30. között esedékesek, a választott tagsági szintnek megfelelő gyakorisággal.

1: A karbantartáson felül esetlegesen felmerülő hibaelhárításnak munkaideje és alkatrészigénye kiszámlázásra kerül!
2: A lézer teljesítménynövelésre – upgrade – költsége az új gépek árlistája alapján kerül kiszámításra, nem alkatrészenként