Speedy sorozat – síkágyas lézergravírozó gépek

A Speedy sorozat tagjai ideális lézergravírozó berendezések – nem számít, hogy első lézergépként használja vagy eddig használt technológia fejlesztéseként. A legmagasabb minőségű alkatrészek minimális karbantartást igényelnek. A szabadalmaztatott InPack Technológiának™ köszönhetően a Speedy sorozat tagjai a piacon elérhető leghosszabb lézer élettartamot garantálják: az optika mozgató rendszer maximális biztonságot nyújt a füst, a por, az olaj és más szennyező anyagok káros hatásaival szemben.

A sorozat előnyei:

Felhasználóbarát szoftver

A Speedy lézergépeket JobControl® lézer szoftverek irányítják. A program használatának elsajátításához 15 perc is elegendő – még a kezdő felhasználóknak is! Számos opciójával a szoftver kezdő és gyakorlott felhasználóknak egyaránt ajánlott.

A piacon elérhető leggyorsabb lézerek

A Trotec alkotta meg a piacon elérhető leggyorsabb lézergravírozó berendezéseket. Az idő pénz – a lézer használatával megtakarított idő alapvető fontosságú cége számára. Növelje gyártásteljesítményét!

Végtelen felhasználási terület

A Speedy sorozat Flexx lézergépei CO2 és Fiber lézerrel is elérhetőek. A jelölés és jelölés még vegyes összetételű anyagok esetén is egy folyamat anélkül, hogy megváltoztatná az erőforrást, a lencséket vagy a kézi fókuszt.

Lézer típusok: CO2, Fiber vagy Flexx lézer

Munkafelületek: 610 x 305 mm-től 1000 x 610 mm-ig

Maximális anyagmagasság: 107-305 mm

Lézerteljesítmény: 10-120 Watt