Speedcutter Twin – egészségügyi felhasználásra

A stentgyártás maximális precizitást igényel. Precizitást, amelyet vágófeladatokhoz csak egy lézer biztosíthat. A SpeedCutter Twin fejlesztésekor egy egyedülálló eszköz született, amely forradalmasította ennek az implantátumnak a gyártását.

Párhuzamos és automata

A kifejezetten stentgyártásra fejlesztett a Speedcutter Twin-be két azonos léghűtőtt Fiber lézer erőforrás került beépítésre, melyek két stent egyidejű vágására képesek. Ráadásul a lézerek minimális karbantartás mellett megkülönböztetik magukat abszolút megbízhatóságukon keresztül. A helytakarékos rendszer innovatív automatikus terhelési rendszerrel van felszerelve, amely a csövet tökéletesen fókuszban tartja.

Folyamatos működést biztosító megbízható konstrukció

A masszív /egyenetlen gránit konstrukció abszolút merevséget, ezáltal kiváló ismételhetőséget biztosít. Következésképpen a rendszer teljesen automata és 24 órás működésre képes – olyan hatalmas gazdasági előnyt szolgáltatva a kezelő számára, melyet más rendszer nem képes biztosítani.

A beépített és már előre tesztelt és telepített intuitív szoftverekkel az új geometriai beállítások és stenttervek nagyon rövid idő alatt hozhatók létre és valósíthatók meg. Rugalmasság a gyártónak és az ügyfélnek egyaránt.

  • +
  • +
  • +

Lézer típusok:

Munkafelület:

Maximális anyagmagasság:

Lézerteljesítmény:

Maximális sebesség: