ÁSZF

Általános szerződési és kereskedelmi feltételek

Cégadatok:

RÖVIDÍTETT NÉV: Trodimp-R Kft.
TELJES NÉV: Trodimp-R Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
SZÉKHELY: 1119 Budapest, Andor u 43.
ALAPÍTÁS ÉVE: 1993
ADÓSZÁM: 10889644-2-43
CÉGJEGYZÉK SZÁM: Cg.01-09-268429
FŐTEVÉKENYSÉG: 4690 Vegyestermékkörű nagykereskedelem
CÉGVEZETŐ: Blaskovich Tamás, ügyvezető

A Trodimp-R Kereskedelmi Kft. kereskedelmi rendszere a piaci elvárásoknak és a képviselt márkák kiemelt presztízsének figyelembevételével került kialakításra.

Partnereink
Mint országos képviseletnek, viszonteladók és ipari felhasználók kiszolgálása, valamint az értékesítési csatornák menedzselése a feladatunk. Kiskereskedelmi tevékenységet nem folytatunk, azaz Képviseletünknek nem áll módjában magánszemélyeket kiszolgálni. A végfelhasználók elérése bélyegzőkészítő partnereinken keresztül történik.

Árak
Érvényes árainkat megtalálja aktuális viszonteladói árlistánkban.
Árainkon az előre meghatározott időintervallumig nem változtatunk, erről csak jelentős gazdasági (árfolyam, beszerzési ár, infláció) változás esetén térünk el. Az árváltozásról partnereinket 30 nappal annak érvénybelépése előtt írásban tájékoztatjuk.
Az Ön által vásárolt termékek nettó listaárát, az Ön viszonteladói (vevői) kedvezményét, valamint az átadási árat megtalálja számlánk megfelelő oszlopaiban. A számlán szintén feltüntetjük az egyes speciális, időszakos vagy mennyiségi kedvezményeket
is.

Képes árlista, katalógus
Partnereink rendelkezésre áll Képes árlistánk, mely tartalmazza termékeink jelentős részét, részletes leírással, lenyomatmintákkal együtt, melynek segítségével könnyen és átláthatóan értékesíthetik termékeinket. A Képes árlista és a hozzátartozó kitöltő fájl ingyenesen igényelhető ügyfélszolgálatunkon.
Külön katalógus tartalmazza a teljes Trodat bélyegző, a bélyegzőkészítési alapanyag illetve irodai- és speciális bélyegzőfesték és más kiegészítő termékeink széles választékát. A katalógust igényelheti ügyfélszolgálatunkon.
Regisztrált ügyfeleink gyorsan, a nap 24 órájában leadhatják megrendeléseiket webáruházunkban a www.shop.trodimp.hu címen és nyomon követhetik készletünk alakulását.

Fizetési feltételek, kedvezmények
Rendszeres vásárlóinknak megállapodás alapján átutalásos számlakiegyenlítés lehetséges.

Késedelmes fizetés
Késedelmes fizetés esetén késedelmi kamatot számítunk fel, melynek mértéke a késedelemmel érintett naptári félévet megelőző utolsó napon érvényes jegybanki alapkamat nyolc százalékponttal növelt összege (Ptk. 6:155.§ (1)). Az esedékesség lejárta után fizetési meghagyást küldünk ügyfelünk részére, melyet a hatályban lévő jogszabályoknak megfelelően ismétlünk, majd esetleges kiegyenlítés hiányában a megfelelő fórumoknak továbbítjuk. A képviselet az eljárással kapcsolatban valamennyi felmerülő költségét ügyfelére hárítja, amennyiben a fizetés időben nem történik meg.
Képviseletnek jogában áll késedelmes fizetés esetén a megállapodott fizetési módozatot előzetes értesítés után megváltoztatni.
Kintlevőségeinket az „Arday, Sisa és Joósz Ügyvédi Társulás” kezeli.

Ingyenes szolgáltatásaink:
• A Trodat önfestékező bélyegzőket a megrendelő igénye szerinti színű bélyegzőpárnával szállítjuk felár nélkül.
• A rendeléseket telefonon a 06(1)206-2157-es számon fogadjuk, vagy elküldheti rendeles@trodimp.hu e-mail címünkre, illetve regisztrációjának jóváhagyása után leadhatja a www.shop.trodimp.hu címen működő webáruházunkban.
• Kérjük, rendelését az esetleges hibák vagy félreértések elkerülése végett írásban vagy webáruházunkon keresztül küldje el részünkre!
• A munkanapokon 14 óráig leadott rendeléseket az azt követő munkanapon futárszolgálattal kézbesítjük ügyfeleink részére.
• Számtalan típusú, méretű és fajtájú marketinganyag áll partnereink rendelkezésére, hogy elősegítsék termékeink eladását (megállítótábla, cégér, matricák, plakátok, mintabélyegzők, display-ek, bemutatóállványok, reklámajándékok, Trodat cukorka, papírzacskók), melyről szintén ügyfélszolgálatunkon kaphatnak felvilágosítást.

Partner a számla átvételével, annak aláírásával (postai szállítás esetén a csomag átvételét igazoló formanyomtatvány
aláírásával) a képviselet Általános kereskedelmi feltételeit elfogadja, és annak rá vonatkozó részeit magára nézve
kötelezőnek tekinti.

Trodimp-R Kft.