U Marker sorozat – galvo jelölő lézergépek

Az  ‘UMarker’ sorozat a galvo lézer technológiának köszönhetően könnyű, rendkívül gyors (akár 80%-os munkaidő csökkenés a síkágyas lézergépekhez képest) sebességű lézer jelölést biztosít.

Kifejezetten fém és műanyag anyagok jelölésére – úgymint promóciós feliratok, ajándékot és adattáblák – kifejlesztett ipari eszköz. A jelölés vezérlőjének köszönhetően Ön saját grafikai szoftverével működtetheti a lézert.

Minden grafikai, CAD és felirat nyomatató szoftverrel kompatibilis. Nem szükséges külön importálás vagy konvertálás, egyszerűen csak nyomtatnia kell. A szoftver egy átfogó anyag adatbázist is tartalmaz.

Különlegessége, hogy automatizálható: kész félautomata vagy automata munkaállomásokba vagy egyedi igények alapján készült gépsorokba is könnyedén beépíthető.

Az UMarker sorozat előnyei:

Alacsony jelölési költség

Az UMarker ideális nagy mennyiségű kis- és közepes méretű tárgyak – például tollak, pendrive-ok és adattáblák jelölésére.

Egyszerű, mint a nyomtatás

Az UMarker lézer az első a világon a Fiber lézerek között, amely nyomatót driveren keresztül kezelhető: az előre beépített lézervezérlő szoftver úgy működik, akár egy nyomtató.

Alacsony karbantartási költségek

A beépített fiber lézerfej minimális karbantartást igényel és abszolút megbízható. Emellett az energiafelhasználása is meglepően alacsony.

Lézer típusok: Fiber

Munkafelületek: 180 x 180 mm

Maximális anyagmagasság: 250 mm és 531 mm

Lézerteljesítmény: 10-20 Watt