MCI – többszínű lenyomatokat készítő bélyegzők

A Trodat Multi Color Impression bejegyzett védjegy, kizárólag a Trodat-nál elérhető egyedi technológia. Világszerte egyedülálló megoldást jelent a bélyegzők világában az egyidejűleg többszínű lenyomat készítésével.

Több szín egyszerre – egyetlen lenyomással

Használatával egyedi lenyomatok alkothatók, a szöveg és az ábrák igény szerinti elrendezésével és színével. Az eltérő színű mezőknek megfelelő bélyegzőpárna cellák automatikusan kialakításra (lézeres kivágás) és megfestékezésre kerülnek, a gyártás során, így a felhasználók egyetlen lenyomással többszínű lenyomatot készíthetnek majd. A gyártáshoz alkalmazott lézertechnológiának köszönhetően az egyedi bélyegzőpárna és a bélyegzőgumi bármikor reprodukálható, valamint végtelen számú lenyomatvariáció készíthető.

Hogyan készül?

Az MCI bélyegzőkelkészítéséhez a Trotec Speedy-100, Speedy-300, Speedy-360, illetve a Speedy-400 vagy a Rayjet lézergépek használatát ajánljuk: a különleges, MCI natúr bélyegzőpárnákat – az adott lenyomathoz igazodó méretben – a lézer vágja fel cellákra, a többszínűre tervezett bélyegzőkhöz, közvetlenül a párna műanyag tokjában. A műanyag tokra kívülről pedig egyedi azonosítot gravíroz az újrarendelések segítéséért. Ezután a vulkanizált gumilapból, az un. lézergumiból gravírozással és kivágással elkészíti a bélyegző gumikliséjét.

A lézergép mellett a számítógépünkhöz csatlakoztatott Trotec Multi Color Jet végzi el az MCI bélyegzőpárnák festékezését. Így amíg a lézer a bélyegzőgumit gravírozza, a Multi Color Jet felfestékezi az előzetesen a lézerrel cellákra osztott MCI bélyegzőpárnát.

PONTOSSÁG

A lézeres vágással kialakított bélyegzőpárna cellák az éleknél a lézer hője által lezárásra kerülnek, mellyel megelőzhető az eltérő színek keveredése.

MINŐSÉG

A Multi Color Jet festékező berendezés minden cellába a szükséges mennyiségű festéket juttatja. Az eredmény a megszokott Trodat minőségű, de ezúttal többszínű lenyomatú bélyegző.

EGYSZERŰ ÉS GYORS

Egy számítógép – két munkafázis egy időben: amíg a bélyegzőgumi készül, addig a bélyegzőpárna is megfestékezésre kerül.

SZEMÉLYRE SZABHATÓ

Teljesíti a megkülönböztethetőség és egyediség iránti igényt. Válasszon egyéni színeket a lenyomatokhoz.

LOGÓKÉSZÍTÉSHEZ IDEÁLIS

Egyéni lenyomatok, amelyek a céges arculati elemeket színesben hordozzák és segítik a vállalati kultúra megerősítését.

GYÁRTÁSBIZTONSÁG

A levédett Multi Color gyártási eljárás garantálja a megfelelő szín- és formatartást a teljes gyártási folyamatban, az újrarendeléseknél valamint a cserepárnáknál is.

MAGAS MINŐSÉG

A Multi Color bélyegzők is a megszokott, kiváló Trodat minőséget nyújtják.

SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉK

A rendelkezésre álló 16 szín bármelyikét választhatja a lenyomatokhoz.