Trodat bélyegzők

[Magyarországi márkaképviseletként 1995-től szervezzük, irányítjuk és segítjük a világ vezető bélyegző gyártójának a Trodat GmbH-nak hazai kereskedelmét.

A Trodat napjainkra az 1912-ben történt alapítás óta világméretű márkává nőtte ki magát, immáron a világ több mint 150 országában van jelen termékeivel és az évek során a világ legnagyobb bélyegzőgyártó vállalatává fejlődött.. Hosszú évek alatt elismert és sikeres termék innovációk sorát hozta létre, amelyek nélkül a bélyegzők világa ma már elképzelhetetlen.

A legfontosabb lépések közé tartozik a műanyagok alkalmazása a bélyegzőgyártásban. A Trodat 1976-ban világelsőként vezette be a piacra a műanyagházas önfestékező bélyegzőket, mellyel a Printy bélyegző (amely 2016-ban már 4. generációjánál tart) addig sosem látott sikert aratott. A következő mérföldkő a fémváz és műanyag burkolat egyesítése által megújított fémvázas bélyegzők és a Professional Line család megalkotása volt az 1990-es években.

A vállalat a technológiai fejlődéssel lépést tartva 1998-ban életre hívta lézergép kereskedelmi, fejlesztő és gyártó leányvállalatát a Trotec GmbH-t. A lézertechnológia bevezetésének célja, a bélyegzőkészítés hagyományos módjainak felváltása volt a vállalat által tervezett és gyártott teljesen új rendszerű lézergép családokkal. A tiszta és szép lenyomatok érdekében a leányvállalat azóta is az anyavállalattal szorosan karöltve folyamatosan fejleszti és gyártja a legmagasabb szintű technológiával dolgozó lézergépeket a bélyegzőklisék készítéséhez.

A folyamatosság, a megbízhatóság, az állandó innovációk valamint a sikerek és elismerések által az évek során a versenytársak mellé, majd fölé nőtt a vállalat, és büszkén mondhatjuk, hogy ma már messze megelőzi társait és világszerte jelen van termékeivel.

MCI –
Multi color 

Trodat Printy

Trodat Professional 

Trodat Classic