ProMarker300

A ProMarker 300 a galvo rendszerű, azaz nagysebességű jelölés és a kicsi helyigényű berendezések előnyös kombinációja.

Az előre mutató DirectMark lézervezérlő szoftver nyomtató meghajtóként funkcionál, így képes grafikai tervező, CAD vagy címke tervező alkalmazásból feladatot generálni a lézergravírozó gép számára.
A lézer szoftver úgy működik, mintha egy nyomtató meghajtó lenne a grafikai, CAD vagy címketervező program mellett. Nincs szükség új szoftver megtanulására: használja továbbra is a megszokott tervező programot és a nyomtatási paranccsal egyszerűen küldje a feladatot a lézergépnek. Nincs szükség konvertálásra vagy adat export / importra. Az anyagadatbázis sokféle anyag jelölésához tartalmaz ideális beállításokat, amelyeket bővíthet saját tapasztalatai alapján. A visszatérő munkákat a feladat listában tárolhatja.

Ezáltal az olyan anyagok, mint az eloxált alumínium, az acél vagy akár a műanyagok jelölésa minden eddiginél egyszerűbbé válik. Az optimális szoftverrendszer egyaránt alkalmas funkcionális feliratok, mint például vonalkódok és sorozatszámok, vagy díszítő jelölésokhoz (logók, ábrák) is.

A beépített sokoldalú fiber lézer minden fémhez és sokféle műanyaghoz használható.

A ProMarker 300 gazdaságos feliratozást biztosít nagy mennyiségű kicsi és közepes méretű munkadarabok esetén.

Beépíthető asztali munkaállomásokba.

  • + Kompakt, biztonságos, gyors
  • + Könnyen kezelhető

Lézer típusok: Fiber

Munkafelület: 180 x 180 mm

Maximális anyagmagasság: 250 mm

Lézerteljesítmény: 10-20 Watt

Maximális sebesség:

Anyaghasználat:

Ajánlott alkalmazási területek: alkatrész feliratozás, készülék jelölés/adattáblák, ajándéktárgyak jelölésa, törvényi előírások szerinti feliratok. (például orvosi eszközökön vagy fegyvereken)

 

Tovább a webáruházba