Itt van most: Főoldal/ Hírek, aktualitások
 

Hírek, aktualitások

Kedves Partnerünk!

Több fontos információt szeretnénk megosztani Önnel ebben a hírlevélben, ami a vásárlását érinti. Első körben az ünnepi nyitvatartásunkról szeretnénk tájékoztatni, majd a költözésünkkel kapcsolatos főbb tudnivalókat osztjuk meg, végül a januártól életbe lépő árváltozásunkról is röviden szó esik. 

 

A Trodimp-R Kft. ünnepi nyitvatartása:!

2018.12.20-ig (csütörtök) zavartalanul, a megszokott kiszolgálással várjuk az Andor utcában. Másnap, december 21.-én pénteken telefonos ügyeletet tartunk, felmerülő fontos kérdésekben telefonon állunk rendelkezésére.

Január első hetében szintén telefonon tud kapcsolatba lépni velünk a +36 30 336 3309-es ügyfélszolgálati telefonszámon. Legközelebb 2019. január 7-én, hétfőtől várjuk Önt ismét személyesen irodaházunkban, ekkortól adjuk fel a rendeléseket is.

2019-ben megvalósul régi álmunk, miszerint egy jóval nagyobb alapterületen, saját parkolóval, modern környezetben várjuk Partnereinket, hogy a kiszolgálás egyszerűbb, gyorsabb és jóval kényelmesebb legyen a jövőben! Biztosak vagyunk abban, hogy a változásnak nem csak mi örülünk, hanem Ön is komfortosabban érzi majd magát a nálunk eltöltött időben.

A megszokott piros logónk is segítségre lesz, hogy könnyebben megtaláljon minket!

Térképen:Végezetül, első körben ebben a hírlevélben szeretnénk tájékoztatni, hogy a beszállítói árváltozás, illetve az EUR/Ft jelentős változása miatt, 4-6%-os árváltozás lép érvénybe. 2019. január 8.-tól, így a jövő évre tervezett rendeléseit ezzel az emelkedéssel kalkulálja.A Trodimp-R csapata, megköszönve az egész éves együttműködést, 2019-ben is szeretettel várja Önt új környezetben. A következő találkozásunkig, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sikeres Új Esztendőt kívánunk!

Trodimp-R Kft. / Ltd.
H-1119 Budapest, Andor u. 43.
Magyarország / Hungary
Tel.: +36 1 206 2157
Fax: +36 1 203 5069
E-mail: info@trodimp.hu
Kapcsolat