Itt van most: Főoldal/ Alapanyag
 

Alapanyag

A. Lézer és gravír' géphez

TRODIMP gravír' alap- és segédanyagok
A lézergravírozó, jelölő és kivágó gépek megfelelő alapanyag nélkül félkarú óriások. Ezt felismerve bővítjük folyamatosan azoknak a speciális alap- és segédanyagoknak a választékát, amelyek a gravírozó gépeket üzemetető ügyfeleink számára fontosak.

1. Gravír' táblák

• Lézergépekhez
• Mechanikus gravírozó gépekhez
• Aluminium és réz gravírtáblák
• Lézerfóliák
 
2. Lézerpaszták
 
• Fémekre
• Üvegre, kőre, kerámiára
 
Tovább a gravír' alap- és segédanyag oldalakra >>>
 
B. Bélyegzőkhöz

1. Lézergumik
2. Polimeres alapanyagok
3. Vulkanizálás
4. COLORIS bélyegző- és jelölőfestékek
A Stefan KUPIETZ cég bélyegzőfestékeket gyárt COLORIS márkanéven. 800 különböző típus és színváltozataik vannak a „palettán”. Mindez igen nagy változatosságot jelent. Jelzi, milyen sok különböző kihívásnak kell megfelelniük. Ez érthető, ha tudjuk, milyen sokféle anyagra bélyegeznek manapság. Olyan követelményeket kell 100%-osan teljesíteni, mint a gyors száradás, a hőmérsékletváltozásokkal vagy oldószerekkel szembeni ellenállás, hogy csak néhányat említsünk. A COLORIS szakemberei tudják ezt, és ezért igen aprólékosan ügyelnek a folyamatos minőségellenőrzésre. Nem kötnek kompromisszumot a minőség terén, pedig ez sokszor igen nehéz: időnként a „lehetetlent” kell minden erejükkel megoldani, teljes tudásukat és tapasztalatukat latba vetve, ügyfeleik igényének kielégítésére.
Gyakran új utakat járnak.

a) BÉLYEGZŐFESTÉKEK AZ IRODÁKNAK >>>

Ez még téma? Igen, különösen azoknak, akik nap mint nap bélyegzőket használnak. Ők igazán megérdemlik a kiváló festékeket, és bélyegzőpárnákat. A kínálatban minden igényre van válasz: jól fedő és élénk színű irodai festékek; vegyszerállóság a dokumentumokon; maszatolódás-mentesség árazásnál; fedettség áttetsző papíron; megfelelés a bérmentesítő és postai bélyegzőgépeknek. A párnák festékezése pedig egyszerű a kézre álló flakonokból. Mindig talál ideális festéket kínálatunkban.

b) BÉLYEGZŐFESTÉKEK SPECIÁLIS CÉLOKRA >>>

Az apró mikrochipektől a többtonnás lemezcsövekig, mindenütt találunk bélyegző lenyomatokat. Lehetetlen minden alkalmazást felsorolni. A speciális bélyegzőfestékek főbb jellemzői: mosási és fehérítési ellenállás textileken; áttetszőség, vagy fedés fémeken, műanyagokon, fán, bőrön, gumin, kerámián vagy éppen betonon. Láthatatlan lenyomat papíron, fémen, emberi kézen, amelyet csak az UV fény varázsol elő. Ezüstös szín sötét felületeken, mint pl. vulkanizált gumi vagy zománc. Hőállóság izzókörtéken. Biztonság ételeken, mint pl. tojás, sajt és hús. Élelmiszer termékeit, az egészséget nem veszélyeztető módon jelölheti a COLORIS bélyegzőfestékkel. Még valami különleges: MARK II. Az első újrafestékezhető bélyegzőpárna, amely mindkét oldaláról használható, így a speciális illékony oldószerű festékek is hónapokig kiszáradás mentesen tarthatók benne. Bizonyára vannak ötletei hová bélyegezzen legközelebb!

c) JELÖLŐ FESTÉKEK >>>

Rekeszek, kartondobozok, zsákok, konzervdobozok és flakonok jelölése bélyegzéssel vagy stencilezve: van megfelelő festékünk! Gyorsan száradó, maszatolás és vízálló. Csomagológépekhez, amelyek juta zsákokat és zacskókat vagy polipropilén, vagy polietilén tasakokat jelölnek meg, szintén van megoldásunk. Festékeink erősek, intenzívek!

Tovább a magyar COLORIS oldalakra>>>
 

C. Nyomtatókhoz

1. Szublimációs kellékek
2. Tintasugaras kellékek
 

Trodimp-R Kft. / Ltd.
H-1119 Budapest, Andor u. 43.
Magyarország / Hungary
Tel.: +36 1 206 2157
Fax: +36 1 203 5069
E-mail: info@trodimp.hu
Kapcsolat